Jelena Vračar, koordinator

Nastavnik engleskog jezika i koordinator Erasmus programa u Osnovnoj školi „Sveti Sava“. Diplomirala u Nišu na Filozofskom fakultetu 1999. godine. Kroz projekte uvodi inovacije i kreativnost u nastavni proces, nastoji da potencijal škole bude vidljiv na evropskom nivou.

Marija Milenković, nastavnik razredne nastave

Osnovne i master studije završila u Vranju na Pedagoškom fakultetu. Kao učitelj odgovorno i kreativno pristupa nastavnom procesu, podstiče saradničko učenje i kritičko mišljenje. Učestvuje u projektima i prati inovacije u nastavi. Nastoji da pozitivnim afirmacijama učenike motiviše da menjaju svet na bolje i iskoriste u potpunosti svoje potencijale.

Gordana Rilak, nastavnik biologije

Podržava koncept celoživotnog učenja, voli da radi na projektima istraživačkih radova, podsticanju omladinskog aktivizma i volontiranja. Posvećena radu sa decom.

Lidija Rajković, nastavnik geografije

Diplomirala 2000. godine u Prištini. Voli istraživanje nepoznatih delova prirode. Energiju joj daje druženje i rad sa decom.

Vladimir Kalčić, nastavnik matematike

Diplomirao na univerzitetu u Nišu, 1992.godine. Voli rad u interdisciplinarnim timovima. Interesuje ga zdrav način života.

Dragana Krstić, nastavnik engleskog jezika

Kroz stalno stručno usavršavanje i koriščenje interaktivnih nastavnih sredstava nastoji da  omogući učenicima savremeno obrazovanje, razvije odgovornost, podstiče radoznalost i želju za sticanjem novih znanja. Deca su njena ljubav i inspiracija.